Selecteer een pagina

Verzendkosten

  • Gratis voor een bestelling vanaf €50
  • €4,95 voor een postpakket, inclusief Track & Trace
  • €3,95 voor een brievenbuspakje, inclusief Track & Trace.

Levertijd en transporteur

We doen er daarom alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Als je daarom op werkdagen voor 22:00 bestelt gaat je bestelling nog met de laatste zending van DHL of DPD mee en heb je jouw producten de eerstvolgende dag in huis.

Bestel je na 22:00 dan arriveert je bestelling overmorgen.

De bezorger doet twee pogingen op opvolgende dagen om het pakketje af te leveren. Lukt dat niet dan wordt het pakketje afgeleverd bij een ophaalpunt in de buurt.

De locatie van het ophaalpunt krijg je via de e-mail toegestuurd en je hebt 7 dagen de tijd om het pakket af te halen alvorens deze terug retour komt naar ons magazijn.

Als je bestelling bestaat uit een product dat uit voorraad geleverd kan worden en uit een product met een langere levertijd (dit wordt altijd aangegeven) dan wachten we totdat de bestelling compleet is.

Op deze manier versturen we niet onnodig extra papier, doosjes, opvulling e.d.

Track & Trace

Jouw pakketje versturen we inclusief een Track & Trace code. Je ontvangt een Track & Trace bevestigingsmail zodra jouw pakketje in het systeem is gescand.

Dit is meestal wat later op de avond en vanaf dit moment kun je jouw pakketje volgen en gewenste levertijden aangeven.

Eigen bezorgmoment kiezen

Het is mogelijk een bezorgmoment te kiezen die jou het beste uitkomt. Dit doe je door de link te volgen in het Track & Trace mailtje dat je van de bezorgdienst ontvangt.

Foutief adres opgegeven?

Is je pakketje mogelijk foutief geadresseerd? Bijvoorbeeld een verkeerd afhaalpunt opgegeven of onbekend huisnummer?

Dat kan natuurlijk gebeuren! Hou altijd de Track & Trace status in de gaten zodat je weet waar het pakketje op dit moment is.

Als je via de live chat contact opneemt en het juiste adres doorgeeft dan geven wij de adreswijziging gelijk door naar het dichtstbijzijnde sorteercentrum.

Je pakketje wordt dan teruggestuurd en vervolgens opnieuw gesorteerd met het juiste adres.

Het is in dit geval wel zo dat je pakketje 3-4 dagen later wordt geleverd, afhankelijk van de drukte op het sorteercentrum.