Selecteer een pagina

Over ons

Reinhartt – Never better.

Zuivere gezichtsverzorging

Voor mannen die resultaat willen dat je kunt zien en voelen, zonder complexe routine.

Superieure formulaties met natuurlijke ingredienten, zonder onnodige toevoegingen.

Producten die een premium ervaring geven met direct resultaat en tegelijkertijd lange termijn gezondheid van de huid.

Geoogst uit de natuur en verfijnd door de wetenschap werken onze formules in harmonie samen met de chemie van de mannenhuid en zijn een bewuste toevoeging aan een gezonde levensstijl.

Gezichtsverzorging dat onderdeel wordt van je dagelijkse routine.

natuurlijke ingredienten

Onze formuleringen zijn natuurlijk, effectief en elk ingrediënt is zorgvuldig uitgekozen om de specifieke functie van de formule te versterken met als doel een lange termijn gezondheid van de huid.

We maken gebruik van de cold-press methode, welke ervoor zorgt dat de werking van de ingrediënten bewaard blijft tijdens het oogsten.

Het resultaat is een productlijn dat uitzonderlijk goed wordt opgenomen door de huid en de volle kracht van de natuur gebruikt.

Elke formule is zuiver, veilig te gebruiken en bevat geen giftige toevoegingen: geen parabenen, sulfaten, phthalaten, PEGs, phenoxyethanol, siliconen, fillers, geurvervangers en petroleum.

Onze formules zijn zó natuurlijk dat ze geschikt zijn voor elk huidtype, ook de gevoelige huid.

Dagelijks gebruik. 18+. Alle huidtypes.

minder en beter

Wij formuleren huidverzorging vanuit een less and better mindset en stellen kwaliteit boven alles.

Voor mannen die resultaat willen, zelfs in de huidverzorgingsproducten die ze gebruiken. Omdat minder beter is als het gaat om het verzorgen van je huid.

Je huid absorbeert namelijk alles waar het mee in aanraking komt. En in het geval van huidverzorging betekent minder en beter zoveel mogelijk onnodige ingrediënten verwijderen. 

Minder ingrediënten betekent een eenvoudigere, effectievere formule omdat de functie van elk ingrediënt maximaal tot uiting komt.

Waar de meeste merken de hoeveelheid ingrediënten verhogen om extra functies te kunnen verkopen, verwijderen wij er juist zoveel mogelijk zodat elk van onze producten één specifieke functie heeft, en één functie die het heel goed doet.

Focus en eenvoud. Onmiddellijke resultaten, langdurige voordelen.

filosofie: life is good

Wanneer je het zelfvertrouwen hebt om de wereld te verkennen. Alles is mogelijk als je goed in je vel zit. Als je jezelf goed voelt over je uitstraling.

De primaire reden dat we huidverzorging gebruiken is onze biologische drang om er goed uit te zien. Om te flirten, te communiceren en een partner te vinden.

Maar uiterlijke verzorging gaat verder dan alleen je fysieke eigenschappen: het gaat ook om hoe je je voelt. En zorg dragen voor jezelf hoeft in onze optiek niet complex te zijn.

Als man heb je namelijk niet de luxe om een substantiële tijdsinvestering te doen in onderzoek naar de beste producten en een uitgebreide routine samen te stellen.

Reinhartt is een merk voor mannen die huidverzorging belangrijk vinden, maar geen behoefte hebben aan 4 verschillende crèmes, scrubs en sprays. 

Je snapt de noodzaak van een gezonde levensstijl waarin een evenwichtig dieet en geregeld sporten een belangrijke rol spelen in je algemene welzijn.

Je neemt geen short cuts, maar je investeert wel in producten die je doelen een beetje makkelijker maken. Een meditatie app, lokaal gekweekte groenten en kwalitatieve sportschoenen.

En vanaf nu het Reinhartt Face Serum.

Effectief. Een stap. Makkelijk te gebruiken.

product ethos

Alle Reinhartt producten worden geformuleerd op basis van:

  1. Natuurlijke ingrediënten (sourced from nature)
  2. Traceerbaarheid ingrediënten (transparancy)
  3. Minimaal aantal ingrediënten (less and better)
  4. Alle ingrediënten en extracten moeten aanvullend op elkaar werken (skin chemistry)
  5. Geen schadelijke toevoegingen (unnatural)
  6. Bewuste aanvulling op gezonde levensstijl (conscious)

Reinhartt producten zijn daarom geschikt voor alle huidtypes en kunnen geen allergische reactie en irritaties veroorzaken. 

Alle formules zijn vanzelfsprekend vrij van de bekende onnatuurlijke toevoegingen. Op dieren testen doen we vanzelfsprekend ook niet aan.

Om onze formules zo puur mogelijk te houden bundelen we de krachten van uitsluitend ingrediënten met een bewezen werking, zoals Jojoba, Argan en Avocado. 

Per producttype worden aanvullende extracten gebruikt die de functie van het product versterken

Reinhartt formulaties zijn superieure, premium blends  geven je hetzelfde resultaat als je gewend bent van je huidige producten in je routine, maar dan met minder. 

De manier waarop dat bedoeld is: simpel en effectief.

duurzaamheid

Al onze verpakkingen – inclusief flessen, pompen, etiketten en dozen – worden in Europa vervaardigd met de hoogste normen voor zuiverheid en duurzaamheid.

Onze verpakking is gemaakt op basis van een vacuümpomp ontwerp, dat ervoor zorgt dat elk laatste beetje formule kan worden gebruikt zonder dat de verpakking handmatig opengemaakt hoeft te worden om alles te kunnen gebruiken.

Over ons

Zuivere, doelgerichte gezichtsverzorging voor mannen die een frisse uitstraling willen zonder complexe routine.

Geïnspireerd door de natuur en verfijnd door de wetenschap, werken onze formules in harmonie samen met de chemie van de mannenhuid en zijn een bewuste toevoeging aan een gezonde levensstijl.

 

 

SHOP

Face serum

Lipbalm