Selecteer een pagina

Retourbeleid

Niet tevreden = geld terug!

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Je kunt jouw producten binnen 28 dagen ruilen of retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je jouw product(en) wilt retourneren en vervolgens heb je dan nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk terug te sturen.

De producten dienen ongebruikt te zijn en in de oorspronkelijke verpakking te zitten, inclusief originele productstickers.

Mocht je product beschadigd zijn bij ontvangst, maak er dan een foto van en informeer ons spoedig via info@reinhartt.nl. We sturen je dan gelijk kosteloos een nieuw exemplaar op.

In het geval van bedenken zijn de kosten voor het retourneren voor jou. Bij een beschadiging dragen wij de retourkosten.

Voor het aanvragen van een retourtje willen wij je vragen contact op te nemen via het contactformulier. Vermeld dan gelijk even het ordernummer en contactgegevens zodat wij de aanvraag in behandeling kunnen nemen en het retourproces in gang kunnen zetten.

Retouradres

Je kunt het pakketje of product retour sturen naar:

  • Reinhartt
  • t.a.v. Retouren
  • De Steenbok 26
  • 5215 ME Den Bosch

Zodra wij het artikel in oorspronkelijke staat terug hebben ontvangen maken wij het totaalbedrag van het artikel naar je over.